Rezultati

Velimir

Moje ime je Velimir Bogdanović imam 42 godine i u svojoj sam životnoj formi. Već sa 6 godina roditelji su me odveli u sportsku dvoranu i to je bilo to. Zaljubljenik sam u sport i zdrav i aktivan način života od kada znam za sebe. Životni put ipak, odveo me je u drugom smjeru. Mladenačka partijanja te kasnije utrka za poslom i plaćanjem računa, korak po korak doveli su me do izuzetno loših navika, loše forme i lošeg stanja općenito.

A onda sam vidio prezentaciju Herbalife Nutrition na jednom malom događaju i vrlo brzo nakon toga, prateći plan, vratio se u odličnu formu. Prošlo je već 20 godina od tog događaja a ja sam iz godine u godinu u sve boljoj formi. U svoj 40-oj istrčao sam svoj prvi polumaraton a u svojoj 41. i svoj prvi puni maraton s odličnim vremenom. Izgledam i osjećam se bolje nego ikada.

Za mene Herbalife Nutrition nije značio samo kvalitetniju i jednostavniju prehranu nego i kompletnu platformu na kojoj mogu izgraditi svoj puni potencijal i ponovno se baviti sportom, biti u timu, predstavljati svoj tim, grad, državu, raditi uvijek na novim ciljevima, natjecati se, učiti i razvijati se. Uzbuđen sam i dalje kao na početku jer pred nama su novi izazovi i još veći ciljevi. Ono najbolje tek dolazi.

Đurđica

Moje ime je Đurđica Bogdanović, imam 33 godine i po zanimanju sam medicinska sestra.

Prije nešto vise od 5 godina imala sam 15ak kilograma viška, probleme s probavom, policističnim jajnicima i bila sam kronično umorna. Prehrana mi je bila jako lose posložena, nisam doručkovala, dan sam započinjala s kavom i prvi obrok bi mi bio tek oko podneva, generalno nešto na brzinu i nezdravo. Nekoliko puta godišnje bila bi na terapiji antibioticima radi bronhitisa, upale grla i slično. Počela sam tražiti rješenje i tako sam upoznala Herbalife. U početku sam, radi manjka informacija, bila jako skeptična i cak nisam nikome htjela reci da koristim proizvode.

Samim uvođenjem doručka moj nivo energije se znatno povećao, a kroz nekoliko mjeseca vidjela sam ogromne promjene na i u svom tijelu. Izgubila sam 18 kilograma u 4 mjeseca i riješila probavne probleme i policistične jajnike. Herbalife proizvodi nisu lijekovi, ali s vremenom sam razumjela da ako svom organizmu damo sve nutrijente i izbacimo ono štetno iz njega, možemo uvelike poboljšati svoju zdravstvenu sliku. Najvažnije mi je to da svoj rezultat održavam već godinama, krvna slika mi je odlična, godinama nisam pila nikakve lijekove i osjećam se super. Jedna od stvari na kojima sam najviše zahvalna je edukacija. Radim preko 10 godina u struci i rijetko kada sam se susretala s preporukama kako poboljšati svoju prehranu i na taj način prevenirati bolesti. Ovdje sam naučila da je to itekako moguće.

Dalibor

Probleme sa viškom kilograma vuče još iz djetinjstva. Na Herbalife program krenuo je s preko 200 kilograma tjelesne težine. U to vrijeme jeo je 8 bureka za doručak, jumbo pizzu za ručak i za večeru. Bio je skeptičan po pitanju Herbalife proizvoda, ali je već u prvih nekoliko mjeseci izgubio 30 kilograma, a do danas gotovo pola svoje težine.

Kristina

Krenula je skeptična u promjenu i od +200 prijavljenih pokupila nagradu u 30dnevnom izazovu.

Nakon izazova nastavlja s programom, do sada je na – 23 kg bez odricanja ¡ gladovanja i uspješno održava svoju formu i dalje.

Nataša

Majka petero djece, Fitness trener i veliki ljubitelj zdrave prehrane. Dijeli svoje oduševljenje Herbalife prehranom preko 15 godina, a ona i cijela njena obitelj imaju lude rezultate.

Marin

Prije 10 godina krenulo je njegovo putovanje, tada je, kao nezadovoljan nogometaš u potrazi za promjenom, došao na jedan mali poslovni sastanak i upoznao Herbalife proizvode i poslovnu mogućnost. Dobio je 13 kilograma mišića i spustio nivo masti. S lakoćom održava svoj rezultat i godinama kasnije i u odličnoj je formi. S ovim rezultatom je završio 2020.godinu.

Dragana

Koliko vas se bori sa viškom kg nakon porođaja? Pročitajte Draganinu priču.

Posto sam već tri puta skidala kg mogu odmah da kažem da su sva tri puta bila skroz drugačija 😆

👧Sa Dorom sam imala 25god, mlad i brz metabolizam uz plan ishrane koji primenjujem godinama sam lako vratila formu nakon porodjaja i to bez treninga.

👶Sa Draganom sam imala 27god, isto sam bila mlada ali zbog nekih životnih situacija emotivno sam bila osetljivija nakon porođaja pa sam količinski više jela sto je najčešći razlog viška kg, ne samo porodilja već i ostalih žena. Tako da sam malo sporije došla do rezultata… Posle 6 meseci kad sam mogla da počnem da treniram emotivno sam bila mnogo bolje, vratila sam svoju snagu i energiju tako da sam brzo uz plan ishrane i trening vratila svoju formu.

👧 Sada sa Anom u 29oj godini sam napravila najbrže promenu i jako malo mi fali do svoje stare forme jer se prvo emotivno osećam jako ispunjeno, kad sam konačno prihvatila i postala svesna čemu su me životne situacije dobrom naučile, sad više cenim i poznajem prvo sebe, a onda i sve oko sebe… jer nažalost većinom smo naučeni da na velikom belom zidu gledamo u crnu tačku🤷‍♀️ dok ne pomerimo fokus sa nje ne možemo napredovati i biti zahvalni… Treba da naučimo šta nas vraća u dobro stanje i da to postane naš životni stil… Da naučimo koliko je moć reči koje pričamo sebi i drugima toliko velika da može da izgradi ali i sruši sve što gradite… Naučite biti blaži prema sebi i drugima… Moj recept je zdrava hrana koja mi daje energiju, trening i zahvalnost za sve što sam bila, što sam sada i za ono što ću tek postatai

Dražen

Poduzetnik. Nakon moždanog i srčanog udara uzrokovanih lošom prehranom probudio se u bolnici s prognoziranih 8 mjeseci života i odlučio da mora promijeniti nešto. Doktor mu je preporučio Herbalife savjetnika i proizvode. Izgubio je 26 kilograma za 9 mjeseci i dan danas održava svoj rezultat. Herbalife mu je danas i  dodatni izvor prihoda.

Sve izjave o kontroli težine odnose se na Herbalife program kontrole težine, koji između ostaloga obuhvaća uravnoteženu prehranu, redovnu tjelesnu aktivnost, primjereni dnevni unos tekućina, po potrebi korištenje dodataka prehrani i primjereni odmor. Rezultati će se razlikovati od osobe do osobe.

ZAINTERESIRANI ZA REZULTATE?

Javite nam se

KONTAKT

DRUŠTVENE MREŽE

Pratite nas

ČITAMO SE

Blog